Καλώς ήλθατε στο ServAid

Το ServAid υποστηρίζει τους χρήστες με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες προϊόντων.

Ως προς την αποτελεσματική χρήση του ServAid, ακολουθήστε τον οδηγό «Γρήγορες συμβουλές».

Είναι πάντα δυνατό να επιστρέψετε στις «Γρήγορες συμβουλές» χρησιμοποιώντας το «Μενού».

Αλλαγή γλώσσας

Η αλλαγή της γλώσσας της διασύνδεσης και των εγγράφων είναι δυνατή επιλέγοντας «Ρυθμίσεις» από το «Μενού».

Εκπαιδευτικά βίντεο

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ServAid επιλέγοντας «Animations» από το «Menu».

Γρήγορη αναζήτηση

Όταν χρησιμοποιείτε τη γρήγορη αναζήτηση, τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται σε λίστες κατηγοριών πληροφοριών με προϊόντα, εξαρτήματα, ανταλλακτικά, κιτ, έγγραφα και τεχνικές ενημερώσεις.
Επιλέξτε ένα προϊόν από τα αποτελέσματα αναζήτησης για να εισέλθετε στη Σελίδα Προϊόντος, όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Περισσότερες Επιλογές Αναζήτησης για να εκτελέσετε μια πιο λεπτομερή αναζήτηση.


Πώς να βρείτε πληροφορίες προϊόντος

Στη Σελίδα προϊόντος θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για ένα προϊόν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Σελίδα προϊόντος με διάφορους τρόπους:

Προβολή της Σελίδας Ανταλλακτικών ενός προϊόντος

Αφού επιλέξετε το εικονίδιο Ανταλλακτικά στην προβολή της Σελίδας προϊόντος θα εμφανιστούν τα διευρυμένα εικονίδια για όλες τις ενότητες αυτού του προϊόντος.

 • Θα εμφανιστεί πρώτα ο πιο πρόσφατος αύξων αριθμός για κάθε ενότητα, ακολουθούμενο από τους παλαιότερους αύξοντες αριθμούς.
 • Μια περαιτέρω αναζήτηση και φιλτράρισμα μπορεί να γίνει στη λίστα των ενοτήτων.
 • Επιλέγοντας Ταξινόμηση, μπορείτε να ταξινομήσετε τη σειρά των μονάδων με Αύξων αριθμό, Περιγραφή ή επιστρέφοντας στην Προεπιλεγμένη προβολή. Επιλέξτε εκ νέου το Ταξινόμηση για εναλλαγή μεταξύ αύξουσας ή φθίνουσας σειράς.
 • Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο προβολής της λίστας χρησιμοποιώντας την Προβολή κόμβου (προεπιλογή), την Προβολή πλέγματος ή την Προβολή πίνακα.
 • Επιλέξτε μια Διευρυμένη εικόνα για να δείτε ποια ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία των Ανταλλακτικών μπορούν να βρεθούν στο «Πώς να παραγγείλετε ανταλλακτικά».
 • Πώς να παραγγείλετε Ανταλλακτικά;

  Ξεκινήστε με σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Shop Online.

  Μεταβείτε στην καρτέλα «Προϊόντα/Ανταλλακτικά» και επιλέξτε τη σύνδεση για να Μεταβείτε στο ServAid.

  Μπορείτε είτε να αναζητήσετε ένα προϊόν είτε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο πλοήγησης για να μεταβείτε στη σελίδα προϊόντος.

  Προβολή σελίδας Πληροφοριών χρήστη ενός προϊόντος

  Επιλέξτε το εικονίδιο «Πληροφορίες χρήστη» στην προβολή Σελίδα προϊόντος για να δείτε μια λίστα με τα διαθέσιμα έγγραφα για το προϊόν. Τώρα,

 • Επιλέξτε είτε ένα αρχείο HTML που ανοίγει σε μια νέα καρτέλα ή αρχείο PDF για να διαβάσετε τις πληροφορίες για τη χρήση σας.
 • Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να κάνετε μια περαιτέρω αναζήτηση και φιλτράρισμα μέσα στη λίστα των εγγράφων.
 • Επιλέξτε Ταξινόμηση και στη συνέχεια κάντε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού για να ταξινομήσετε τη σειρά των εγγράφων με αύξουσα ή φθίνουσα σειρά.
 • Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια προβολής κόμβου, προβολής πλέγματος ή προβολής πίνακα (προεπιλογή) για να αλλάξετε το στυλ προβολής.
 • Προβολή περιεχομένου HTML - Βελτιωμένη αναζήτηση πληροφοριών χρήστη

  Όταν βρίσκεστε στο στοιχείο Πληροφορίες χρήστη και επιλέξτε την προβολή HTML ανοίγει σε μια νέα καρτέλα με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν. Εδώ θα μπορείτε να:

  Το χαρακτηριστικό «Χρήση σε» - Αξεσουάρ

  Επιλέξτε τη λειτουργία Χρήση σε για να προβάλετε τη λίστα προϊόντων με την οποία είναι συμβατό αυτό το εξάρτημα: